El truc viral per aconseguir que la roba faci bona olor dins l'armari

Només necessitaràs dos productes, molt fàcils d'aconseguir

Aconsegueix que la roba faci bona olor dins l'armari

Aconsegueix que la roba faci bona olor dins l'armari / freepik

C. Capó

Quan posem la roba als calaixos o a l'armari és perquè ja està neta. Llavors és indispensable organitzar-la correctament perquè no se'ns embruti, arrugui o agafi mala olor. Per aconseguir que la roba es mantingui en perfectes condicions hi ha diverses formes de fer-ho. Vols descobrir el truc viral per aconseguir una roba aromatitzada?

A més, és beneficiós que aquests espais tinguin una bona aroma, ja que això augmenta la nostra sensació de neteja i benestar, aportant frescor i confort. Conscients d'aquests avantatges, moltes persones ja han descobert un truc enginyós per aconseguir que calaixos i armaris desprenguin una aroma agradable sense necessitat de gastar gaires diners.

Si utilitzes fragàncies naturals, com les que desprenen les herbes seques, les espècies o els olis essencials, pots dissuadir els insectes que nien als teus calaixos i evitar que es converteixin en una plaga. I és que molts d'aquests animals senten repulsió per determinades aromes que, afortunadament, per a l'ésser humà són molt agradables, com l'espígol o la llimona, entre d'altres.

Obre els calaixos i gaudeix d'aquesta petita experiència d'aromes

Obre els calaixos i gaudeix d'aquesta petita experiència d'aromes / freepik

Per aconseguir tenir una aroma espectacular als teus calaixos i armaris, res millor que aplicar un pràctic consell que, a més, resulta del més econòmic: només necessites un paquet de salvaslips i unes gotes de l'oli essencial que prefereixis.

El nou truc del salvaslip

Agafa un salvaslip, aboca-hi unes gotes d'oli essencial i enganxa'l a la paret de l'armari o un lateral del calaix. Intenta que quedi dissimulat en un lloc que es vegi poc. Cada vegada que obris l'armari o els calaixos, t'adonaràs de l'aroma que desprèn, una olor que també passarà a les teves peces.

@primessence Hola! Hemos estado un poco desaparecidos pero hemos vuelto! #spring #red #casero #diy ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith