Els millors trucs per aconseguir una vora perfecta en els pantalons

No et farà falta utilitzar fil i agulla

Com arreglar les vores dels pantalons fàcilment

Com arreglar les vores dels pantalons fàcilment / rawpixel.com

Pino Saavedra

Els pantalons, si no són ajustats fins al turmell és molt fàcil que els puguem embrutar, trencar o desfilar. Per evitar això, avui us portem uns trucs per tal de fer-los a mida, sense esforç, complicacions i evitant haver de fer despeses innecessàries, com haver de comprar uns pantalons nous.

Mantenir el baix dels pantalons al seu lloc és fonamental per evitar accidents i mantenir una aparença pulcra i elegant. Una mida massa llarga no només pot resultar incòmode en arrossegar per terra, sinó que també augmenta el risc que s'embruti o es deteriori ràpidament. A més, una vora mal ajustada pot arruïnar per complet qualsevol look.

El primer que has de tenir en compte abans de començar a pujar-li la vora a uns pantalons és saber quina és la longitud ideal. Tot i que, aquesta varia en funció del cos i la preferència de les persones. En general, els pantalons que arriben just fins al turmell solen ser la millor opció. Això ajuda a crear una línia visual contínua que allarga les cames i crea una aparença més esvelta. Tot i això, és important provar diferents longituds i estils per trobar el que millor s'adapti a la teva figura i estil. A més, si el que es busca és semblar més alta i estilitzada, el millor és evitar les vores molt amples o voluminoses.

Els pantalons pel turmell són la millor opció

Els pantalons pel turmell són la millor opció / freepik

Trucs per pujar el baix dels pantalons sense cosir

Si busques una fórmula ràpida i econòmica per pujar la vora als pantalons, t'explicarem quins són els mètodes més efectius per evitar l'agulla i el fil. Aquests són els millors trucs per pujar la vora dels pantalons sense cosir:

  • Imperdibles: aquest mètode és perfecte per a aquells que necessiten una solució temporal o que no tenen experiència en costura. Simplement, doblega l'excés de tela cap a dins, formant una vora, i subjecta'l amb diverses imperdibles al llarg de la vora. Assegureu-vos de distribuir-los uniformement per obtenir un acabat net i sense arrugues.
  • Cintes adhesives de doble cara: aquestes cintes són un truc ràpid i efectiu per recollir el baix dels pantalons sense necessitat de cosir. Col·loca la cinta a l'interior dels pantalons, just a sota de la vora, i pressiona fermament per fixar el baix al seu lloc. Aquest mètode és especialment útil per a teles delicades que no es poden perforar amb agulles.
@victoriadnc Truco fácil para arreglar el bajo de los pantalones #tips #trucos #trucoscostura #hometips #trending #trends ♬ CUFF IT - Beyoncé

A part de pujar el baix dels pantalons, hi ha alguns trucs per portar la vora de manera creativa. Per exemple, podeu optar per doblegar el baix cap a fora per revelar un estampat o un detall contrastant a l'interior dels pantalons. També pots jugar amb l'alçada de la vora per crear un efecte de longitud a les cames.

TEMES