Un ferit crític en un accident entre un camió i una grua a l'A-2, a Collbató

La via ha quedat tallada i s'han registrat quatre quilòmetres de retencions des del Bruc

Efectius dels Bombers treballant en l'accident de l'A-2, al Bruc

Efectius dels Bombers treballant en l'accident de l'A-2, al Bruc / Bombers de la Generalitat

Un accident entre una grua i un camió a l'A-2, a l'altura de Collbató, ha culminat amb un ferit crític. La grua hauria topat amb la part posterior d'un camió, segons ha detallat el cos de Bombers de la Generalitat, fet que hauria deixat el conductor de la grua atrapat dins el vehicle. Els agents que s'han desplaçat al lloc dels fets l'han excarcerat i després els membres del SEM han procedit a estabilitzar-lo. En acabat, un helicòpter medicalitzat l'ha traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell per rebre atenció mèdica.

A causa de l'incident, s'ha hagut de tallar la via aquest divendres a la tarda. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el xoc, que ha tingut lloc a les 17:18 hores, ha provocat fins a quatre quilòmetres de retencions des del Bruc i ha obligat a fer desviament de la circulació pel lateral del vial, en sentit Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat.

Un camioner mort a l'AP-7

Aquest matí, el conductor d'un camió ha mort a l’AP-7, al terme municipal de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat). Dos camions i un cotxe han xocat i, a causa dels fets, el conductor d’un dels camions ha quedat atrapat i ha mort malgrat els treballs d’excarceració dels Bombers de la Generalitat.