Segueix-nos a les xarxes socials:

VÍDEO | Un cotxe queda encavalcat sobre un altre que estava aparcat a la carretera de Vic de Manresa

Per motius que es desconeixen el conductor ha perdut el control del vehicle i ha acabat col·lidint amb els cotxes al costat de la vorera

This browser does not support the video element.

VÍDEO | Un cotxe queda encavalcat sobre un altre que estava aparcat a la carretera de Vic de ManresaGemma Camps

Un cotxe ha quedat encavalcat sobre d'un altre que estava aparcat aquesta tarda de dissabte a la carretera de Vic de Manresa. Per motius que es desconeixen, el conductor del vehicle, un Volkswagen vermell, ha perdut el control i ha acabat impactant conta un vehicle estacionat al número 59 de la carretera que travessa el centre de la ciutat. A les imatges, es pot veure com els cotxes estacionats del voltant també han quedat afectats per la col·lisió.

Una unitat dels Bombers de la Generalitatha hagut de retirar el vehicle i dues més de la Policia Local han regulat el trànsit i obert les diligències pertinents. No ha calgut la intervenció del SEM.

L'accident, que s'ha produït a les set de la tarda, ha creat gran expectació entre la gent que passejava. El carril en direcció rotonda de la Bonavista s'ha tallat i ha estat desviat per la cruïlla del carrer de Bilbao.

Prem per veure més contingut per a tu