Faustí Campos Garcia

Ma estimada i esgaiada Catalunya

Cartes dels lectors

Cartes dels lectors

Ma estimada i esgaiada Catalunya. Has anat a fer-te malveure. Els ulls inquisitorials d’una Espanya que viu en la inòpia de la involució; ens recorda fins a la sacietat el mantra: «Espanya corre perill de trencar-se».

Ma estimada i esgaiada Catalunya. Has anat a fer-te malveure. Aquests retrògrads anomenats per Vox; «La derechita cobarde». Volen anar de la mà del poder judicial, que afirma veure vulneració constitucional de la sobirania popular en una llei que vol impulsar el govern central a favor de l’amnistia.

Ma estimada i esgaiada Catalunya. Has anat a fer-te malveure. Vox no vol quedar-se fora de joc, perquè no entén de romanços ni raons. No volen escoltar l’argumentari d’una societat que opina i jutja, la pèssima imatge d’una dreta socarrada que només arriba a les pedretes (situació perillosa).

Ma estimada i esgaiada Catalunya. Has anat a fer-te malveure. Després que Carles Puigdemont ha decidit demanar que l’amnistia arribi als seus amics, Laura Borràs exdirigent de la Institució de les Lletres Catalanes per afavorir un empresari amic personal, Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, per una causa oberta per narcotraficant, el molt honorable Jordi Pujol i família, que s’havia enriquit, com va dir Pasqual Maragall amb el famós 3% de cada obra que realitzava, la Generalitat de Catalunya durant la vintena d’anys de càrrec públic com a president de la institució.