Un cor trencat dona la benvinguda a Manresa

Al cor que presideix l'entrada a la capital del Bages pel Pont Vell, instal·lat el 2019, hi han pintat una esquerda

El cor al costat de les lletres amb el nom de Manresa on han pintat una esquerda

El cor al costat de les lletres amb el nom de Manresa on han pintat una esquerda / Arxiu particular

Redacció

A l’entrada a Manresa pel Pont Vell hi ha un cor acompanyant el nom de la ciutat (del lema «Manresa, cor de Catalunya») que sembla ben bé que estigui trencat perquè algú hi ha pintat una esquerda. 

La instal·lació d'unes grans lletres amb el nom de Manresa i d'un cor es va fer el 2019 coincidint amb la Festa de la Llum. Es va tractar d'una actuació per potenciar la marca de ciutat impulsada des de la regidoria de Projecció de la Ciutat i Festes de l'Ajuntament de Manresa.

Es va triar un emplaçament estratègic, sota el Pont Vell, amb la Seu i la Cova de fons, per donar la benvinguda a la ciutadania i a les persones que visiten la ciutat. Alhora, havia de servir d'imatge icònica de la ciutat per reforçar el missatge de "Manresa, cor de Catalunya", i de ciutat amable i acollidora.

Les lletres del rètol tenen una alçada de 90 cm i una separació de terra de 15 cm. L'alçada total des de terra és d'1,05 m. El cor té una alçada d'1,90 m. Tots els elements tenen una amplada de 30 cm i una llargada d'uns 9,50 m. El material de les lletres és acer corten oxidat, i el cor és d'acer corten pintat de vermell.

Subscriu-te per seguir llegint