Un motorista ferit greu en un accident a la plaça de Prat de la Riba de Manresa

El conductor ha patit una fractura de cubit i radi greu i ha estat traslladat a l'hospital Althaia

Agents del SEM atenent el motorista estès a terra

Agents del SEM atenent el motorista estès a terra / Xavi Moraleda

Un accident de trànsit entre un cotxe i una moto a l’alçada de la rotonda de la plaça de la Riba de Manresa ha deixat ferit un dels conductors implicats aquest matí. El motorista, concretament, ha patit una fractura greu del cúbit i el radi a causa de la caiguda que ha patit en fer una abrupta frenada per no topar amb el turisme, que es trobava parat mentre esperava a entrar a la rotonda, segons ha detallat el mateix conductor del cotxe a Regió7. «Els dos vehicles no han arribat a topar, hem quedat a metre i mig», com ha detallat

Els membres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s'han traslladat fins al lloc dels fets l'han assistit mentre es trobava estirat a la mateixa via. Els agents de la Policia Local també s’hi han desplaçat per regular la circulació en aquest tram. L’accident, concretament, s'ha produït al punt quilomètric 1,5 de l’N-141c. Un cop li han fet l’atenció immediata, el ferit ha estat traslladat a l’hospital Althaia de Manresa.

Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís d’aquesta incidència a les 10.29 h del matí, però els seus agents no s'han mobilitzat, ja que han estat els treballadors del SEM qui s'han encarregat d’assistir l’accidentat.