El barri manresà de Sant Pau obre tres dies de festa amb la música com a pal de paller

També hi haurà inflables, cars, sorteigs, concursos i tallers

S'interpretaran Versiones Carajilleras

S'interpretaran Versiones Carajilleras / Arxiu Particular

Redacció

La Festa Major del barri manresà de Sant Pau començarà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al camp de futbol amb l'actuació de SDG, Battels i BDC, amb demostració de freestyle i concurs de cançons de diferents estils amb participants com Hash, Thay, JLM18, L4 Ros4, Ian Rubio, Navas-290, Middhalf, Adrian Arrebola, Doble -0, KPJ, 3L Pardito i FL3 CHA, Hache.G, Químico, Andrea, Endikka, Sao, Martins, DPR y Treze. Para el showcase. lowbluzzz, icaro243 i el niño Roi.

A les 11 de la nit i fins a les 3 de la matinada actuarà Ale Martín DJ.

Dissabte s'obrirà a 2/4 d'11 del matí amb classe magistral de zumba a càrrec de Jenni Garcia i Judith GP, seguida de gimcana per a infants a partir de 10 anys i adults, amb inflables, regal i sorteig. A les 6 de la tarda Birracrucis i a les 11 de la nit actuació d'Antonio El Remendao, seguit de The Ostint DJ's amb Dj nano_Ds, Javi Ramírez Aka ferchu i Dj Dydy.

Diumenge al matí actuacions de ball a càrrec de Pablo Ramírez, el grup Matices, la Casa d'Andalusia de Manresa i la professora Montse de Luna. També, l'Escola de dansa del Casal Cultural Dansaires Manresans.

Hi haurà també inflables i cars, brau mecànic, minidiscoteca animació i vermut.

Per tancar les festes, a 2/4 de 5 de la tarda Joni Canijo, el cantant del Quinto Carajillo actuarà acompanyat de El Sinvergüenza i el Lagarto. Hi haurà servei de bar i entrepans, sorteigs de pernils, massatges i samarretes del Baxi Manresa. 

Cal tenir en compte dos actes més per per part de l’associació de veïns. Se celebrarà una missa en record dels difunts, que tindrà lloc dissabte a les 6 de la tarda, i diumenge a la 1 del migdia, homenatge a la gent gran amb entrega de dues plaques als de més edat.