L'arrodoniment de Bon Preu destina 47.000 euros al convent de Santa Clara

Els diners es destinaran a la Plataforma d'Aliments que impulsa la institució manresana

D'esquerra a dreta, Míriam Castillo, de Worldcoo; Susanna Juan, de Bonpreu; sor Lucía Caram i Pilar Rovira, del convent de Santa Clara

D'esquerra a dreta, Míriam Castillo, de Worldcoo; Susanna Juan, de Bonpreu; sor Lucía Caram i Pilar Rovira, del convent de Santa Clara / Bonpreu

Redacció

El convent de Santa Clara de Manresa ha rebut una donació de 47.000 euros amb l’arrodoniment solidari de Bonpreu i Esclat. L’import es destinarà a la Plataforma d’Aliments que proporciona a persones i famílies en situació de vulnerabilitat aliments que els permeten cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i garatir una dieta equilibrada.

L’acció solidària amb Santa Clara es va dur a terme el passat octubre. En total més de 272.000 clients van fer l’arrodoniment. Els clients, a l’hora d’efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres. En aquest cas concret la Fundació convent de Santa Clara.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina de Bonpreu es pot fer seguiment de l’estat dels projectes. Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món.