Rescaten quatre persones atrapades amb el cotxe a la riera de Marganell

Sis dotacions dels Bombers han treballat en l'incident, que ha tingut lloc al terme de Castellbell i el Vilar

Sant Vicenç tanca un gual inundable de la riera de Castellet

El rescat dels Bombers a la riera de Marganell

El rescat dels Bombers a la riera de Marganell / Bombers

Redacció

Els Bombers de la Generalitat han rebut 56 avisos a la regió centre, 20 dels quals del Bages, per l'aiguat d'aquest dimarts a la tarda. La intervenció més destacada ha estat el rescat de quatre persones que s'havien quedat atrapades amb el cotxe a la riera de Marganell, al terme de Castellbell i el Vilar. 

Els fets han tingut lloc cap a les 3 de la tarda. Els bombers que s'hi han desplaçat - sis dotacions- en total, han muntant un ràpel i han anat traient els quatre ocupants del vehicle, que no han patit ferides.

La resta d'avisos han estat relacionats amb inundacions de baixos, branques trencades o petites esllavissades, segons ha indicat el cos a aquest diari.

Pel que fa a les afectacions viàries, hi ha almenys dues carreteres tallades per despreniments. Una és la carretera BP-1103, que connecta Monistrol de Montserrat i el Bruc. L'altra és la BV-3003, a Sant Mateu de Bages.

Una esllavissades talla la carretera del Bruc a Monistrol de Montserrat

Redacció

Els Bages i l'Anoia són dues de les comarques que avui es troben en alerta vermella, segons el Meteocat. De moment, ja han caigut, per exemple, 80 l/m2 a Sant Vicenç de Castellet i 35 a Òdena.