FUTBOL BASE

Manresa reconeix els èxits del Club Gimnàstic

El regidor d’esports, Anjo Valentí, admet que "mantenir el nom de la ciutat era clau per situar geogràficament el club i els seus èxits"

L’esport manresà està d’enhorabona. I és que amb la d'avui, l’alcalde Marc Aloy i el regidor d’esports Anjo Valentí, ja han rebut a tres entitats esportives de la ciutat per a celebrar els seus èxits en la darrera temporada. Avui, ha tocat al Club Gimnàstic de Manresa, que va segellar fins a cinc ascensos d’equips de la base durant el transcurs de la temporada passada.

Tots ells han estat importants, però destaca especialment el del juvenil A masculí, que després de quedar a un pas de promocionar fa dos cursos, va aconseguir finalment una plaça a Divisió d’Honor. La resta d’equips reconeguts en l’acte van ser el juvenil A femení, que va certificar l’ascens a Primera Divisió sense perdre cap duel. També el juvenil C va obtenir el seu reconeixement per haver assolit la promoció a Preferent. Els dos darrers equips rebuts per l’alcalde i el regidor d’esports van ser representants del primer nivell de la base del club: el benjamí B sub-12 i el prebenjamí C sub-9, que jugaran a Primera i Segona Divisió respectivament.

Cada jugador present en la recepció al Saló de Sessions del consistori manresà va marxar a casa amb un detall que reconeixia el seu "esforç i dedicació".

Aloy va voler posar de manifest la voluntat del consistori de donar suport a "tots els clubs de la ciutat, tot i que no sempre hi arribem". Sobretot perquè, com va recordar "Manresa és una ciutat de clubs històrics que han estat claus per al desenvolupament de molts esportistes d’alt nivell, alguns dels quals veurem d'aquí a poques setmanes a la televisió als Jocs Olímpics de París". 

Reafirmant aquesta idea, Valentí va confirmar a Regió7 que des de l’Ajuntament es va exercir pressió perquè, com finalment va acabar passant, Manresa continués figurant al nom del club: "creiem que era essencial per mantenir el nom de la ciutat per a situar geogràficament el club i els seus èxits".