FUTBOL SALA

El Covisa es reforça amb el porter Imad Ruiz

Es tracta dela primera incorporació dels manresans de cara a optar de nou a l’ascens a la categoria de plata

Imad Ruiz és el primer fitxatge del nou projecte del Covisa Manresa

Imad Ruiz és el primer fitxatge del nou projecte del Covisa Manresa / Arxiu particular

Ton Badia Lloret

El Covisa Manresaja té la primera peça per a aconseguir el desitjat ascens a Segona Divisió: el porter Imad Ruiz. El jugador de Castellbell i el Vilar reforçarà la porteria manresana procedent del Sala 5 Martorell, amb qui ja va assolir fa un parell de temporades l’ascens a la divisió de plata.

Després que el club anunciés la no continuïtat de Marc Cella, un dels dos porters del primer equip la passada temporada, es va obrir la porta a l’arribada d’un nou jugador per ocupar aquesta posició. Regió7 ha pogut saber que es tracta del castellvilarenc Imad Ruiz. 

Amb 24 anys, el porter ha passat pel juvenil del Manresa. Per tres clubs de Tercera Divisió, Vacarisses, Pallejà i Atlètic Vilatorrada la temporada passada, tot i que hi va disputar pocs partits. Abans, va passar pel Sala 5 Martorell, on va aconseguir l’ascens a Segona Divisió i va marcar un dels gols destacats de la temporada 22/23, contra el Peníscola. Poc habitual, va sortir de la porteria amb la pilota controlada i va avançar fins a l’àrea rival. Allà, un rival li va prendre, amb la bona fortuna de caure a peus d’un company. Aquest li va tornar, i va rematar a porteria buida. 

El mateix Martorell va fer oficial aquest dilluns el fitxatge de Cella com a tercer porter. I Aleix Pérez, que també serà baixa pel club, anirà al Monistrol, segons fonts del Covisa. Tots dos abandonen el conjunt manresà després de passar per tots els equips de la base. 

El fitxatge d’Imad, se suma a les renovacions anunciades durant les darreres setmanes de Carlos Lavado, Asis Boukhress, Carles Ambrós, Oriol Blasco, Oriol Jo, Terri i Aaron Riera, jugadors amb qui podrà comptar el tècnic Paco Cachinero la temporada que ve. 

TEMES