ATLESTISME

Mabintou Cámara clou el Campionat de Catalunya sub-16 amb dos argents

L'atleta del CA Igualada Petromiralles, a més, va batre el rècord d'Igualada en els 300 metres lliures

Cámara (esquerra) compartint podi dels 300 metres lliures amb Fresnillo (dreta)

Cámara (esquerra) compartint podi dels 300 metres lliures amb Fresnillo (dreta) / CAI

Mabintou Cámara es va endur dues medalles de plata en el Campionat de Catalunya sub-16 disputat el passat cap de setmana a la ciutat de Lleida. L'esportista del Club Atlètic Igualada Petromiralles va pujar al segon graó del podi en les dues proves que disputava: els 100 i 300 metres lliures, a més de batre el rècord d'Igualada en la darrera distància (40.59).

L'atleta del club anoienc es va mostrar intractable en les semifinals, creuant en ambdues ocasions en primera posició de la seva mànega. També en les finals va demostrar el seu magnífic nivell, però en totes dues una rival li va prendre l'or per la mínima: en la final dels 100 metres va cedir 5 centèsimes davant Lluna Marsal; i en la dels 300 va concedir 15 centèsimes sobre Mariona Armero. Montserrat Fresnillo, de l'Avinent Manresa es va penjar la medalla de bronze en els 300 metres, amb una marca de 41.78.

Pau Pastor i Pau Sala van ser els altres dos atletes del club anoienc que van aconseguir medalla. Sala es va quedar a un sol centímetre de penjar-se l'or en salt de llargada, mentre que Pastor va assaltar el tercer calaix del podi en els 100 metres tanques. Adrià Caso (Avinent) va ser l'únic atleta de les nostres es va endur una medalla d'or. L'esportista del club manresà es va imposar en la prova dels 1000 metres amb un temps de 2.40,72.