Dimecres, encara que els núvols donaran una treva, sobretot cap a la tarda, les temperatures no experimentaran grans canvis i no arribaran a superar el llindar del 30 graus a pràcticament cap punt de la regió central.

Per una banda, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, el dia, en general, es presentarà serè o poc ennuvolat. Tot i això, a punts del nord-est i el litoral i el prelitoral, hi haurà núvols baixos fins a mig matí. A la Catalunya central, s'espera que el cel estigui tapat a punts del Berguedà, el Bages, el Moianès i l'Anoia. A la tarda, els núvols s'aniran trencant i es mantindran únicament a punts de muntanya del nord-est del país.

Respecte a les precipitacions, poden haver-hi ruixats al litoral central, a la Costa Brava i a punts del quadrant nord-est. Segons la previsió del Meteocat, no afectaran les comarques de l'àmbit de cobertura de Regió7.

Per últim, els termòmetres marcaran temperatures semblants a les de dimarts. S'espera que la mínima sigui similar o més alta, mentre que la màxima pot arribar a descendir. Els valors oscil·laran entre els 13 i els 29 graus a Manresa; els 14 i els 28 a Igualada; els 13 i els 30 a Solsona; els 14 i els 28 a Berga; els 15 i els 25 a Moià; els 7 i els 26 a Puigcerdà. L'únic punt on sí que se superaran els 30 graus és a la Seu d'Urgell, on la mínima se situarà en 10 graus i la màxima, en la xifra esmentada.