Aldi inaugurarà el seu primer supermercat a la Seu d’Urgell el 18 de juny

Aldi prepara noves obertures al conjunt de Catalunya i de l'Estat

Aldi prepara noves obertures al conjunt de Catalunya i de l'Estat / Aldi

Carles Blaya

Carles Blaya

La cadena de supermercats Aldi obrirà el proper 18 de juny el seu primer establiment a la Seu d'Urgell. Es tracta d'un local de més de 1.000 m² de sala de vendes i que donarà feina a un total de 17 persones.

Al nou Aldi de la Seu d'Urgell, ubicat al número 4 del carrer Alt Pirineu, els clients podran trobar un assortiment amb el 86% dels productes de marca pròpia i el 80% d'origen nacional, segons han explicat fonts de la cadena.

ALDI reforça així la seva presència a Catalunya. Des del començament d'aquest 2024, la companyia ja ha obert un nou supermercat a L’Hospitalet de Llobregat, el passat mes de maig, i té prevista una nova obertura a Figueres (Girona) el 19 de juny i una altra al Garraf en els pròxims mesos, segons han detallat les mateixes fonts.

A més, la cadena d'origen alemany impulsa el seu creixement al conjunt de l'estat aquest juny amb l'obertura de noves botigues al País Basc, la Comunitat Valenciana i Andalusia. Les noves inauguracions formen part de pla d'expansió d’ALDI a Espanya, que inclou fins a 10 noves botigues a Catalunya. Actualment, la companyia, que va aterrar a l'Estat el 2002, ja compta amb 440 supermercats a Espanya, més de 7.200 empleats i més de 7 milions de clients.