Christian Gálvez rellevarà Juanra Bonet com a presentador de 'Boom' en la seva nova etapa a Mediaset

El concurs s'emetrà en les tardes de Cuatro a partir del pròxim mes de setembre

Christian Gálvez rellevarà Juanra Bonet com a presentador de 'Boom'

Christian Gálvez rellevarà Juanra Bonet com a presentador de 'Boom' / arxiu

Ricky García

Mediaset continuarà apostant pels concursos de preguntes i respostes. Després d'encertar amb ‘Reacción en la cadena', en l'últim tram de la seva franja de tarda de Telecinco, el grup ja ha signat la producció d'una nova edició de 'Boom' que estarà conduïda per Christian Gálvez i s'emetrà a partir de la pròxima temporada, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

El presentador rellevarà Juanra Bonet, que durant 8 temporades va estar al capdavant de l'espai en les tardes d'Antena 3 amb èxit notable. Curiosament, la major part del temps que va estar en emissió va competir amb el mateix Christian Gálvez, que llavors presentava ‘Pasapalabra' a Telecinco. Tots dos s'emetien a les 20:00 hores.

Durant un temps, tots dos concursos es van mesurar d'igual a igual en termes d'audiència, coincidint amb el fenomen dels Lobos, l'equip de concursants que es va convertir en el seu gran emblema i ganxo amb els espectadors. Després de l'arribada de ‘Pasapalabra' a Antena 3, 'Boom' va avançar una hora la seva emissió, fins que va deixar el seu lloc en la graella a 'Y ahora, Sonsoles', per a temps després recalar en la tarda del cap de setmana i desaparèixer de manera definitiva.

Segons la informació a la qual ha tingut accés en exclusiva aquest portal, la nova etapa de 'Boom' s'emetrà en les tardes de Cuatro a partir del pròxim mes de setembre, substituint a un tram de 'Tiempo al tiempo'. D'aquesta manera, Christian Gálvez torna a posar-se davant de les càmeres després del final de '25 palabras' l'hivern passat, quan va gravar 'Celebrity School', del qual mai més es va saber. En paral·lel al seu treball com a escriptor i presentador, lidera Fénix Media al costat d'Olga Flórez i Rafa Guardiola, que de manera recent es va fer càrrec de 'Socialité' i produeix el documental i el debat sobre el cas dels Galindos, que complementa a la sèrie 'El Marqués'.