Joaquín Sabina anuncia una gira mundial de comiat, 'Hola y adiós'

Començarà el febrer del 2025 i passarà per països d'Amèrica i d'Europa

El cantant Joaquín Sabina durant un concert

El cantant Joaquín Sabina durant un concert / ARXIU/EP/Ricardo Rubio

Redacció

Després de la gira 'Contra todo pronóstico' que l'any passat va portar Joaquín Sabina davant de 700.000 persones en gairebé 60 concerts per una dotzena de països a banda i banda de l'Atlàntic, l'artista s'acomiadarà definitivament dels escenaris amb una nova gira, 'Hola y adiós', que començarà el febrer del 2025 i que promet ser l'última gran ocasió per gaudir en viu de l'autor de '19 días y 500 noches'.

"Joaquín Sabina ha decidit tornar a pujar als escenaris per saludar per última vegada abans d'abaixar el teló. Una gira on dir-nos, on dir-se, HOLA I ADÉU", ha anunciat Sony, la companyia discogràfica del cantant d'Úbeda.

"Amb aquesta nova gira, de la qual aviat s'anunciaran dates concretes, Sabina ens brinda l'oportunitat d'acomiadar unes cançons que, tot i ser massa joves per a l'eternitat que els espera i que semblen venir no d'un cantautor, sinó de la tradició popular", diu el comunicat.

La gira començarà el proper mes de febrer 2025 a Amèrica i durant onze setmanes recorrerà Mèxic, Estats Units, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Xile, Uruguai i Argentina. Després d'una breu pausa, seguirà a Espanya i Europa, fins acabar el mes de novembre. Les dates, ciutats i venda d'entrades es donaran a conèixer al mes de juliol per a Amèrica i al setembre per a Espanya.

TEMES