Un treballador, ferit en l'incendi de l'empresa R3M Reciclatge de Martorell

Les flames van afectar dues naus del negoci, una de les quals va cremar completament

Els Bombers, treballant en l'incendi de l'avinguda de Joan Barnola i de Bassols de Martorell

Els Bombers, treballant en l'incendi de l'avinguda de Joan Barnola i de Bassols de Martorell / Bombers de la Generalitat

Redacció

Una persona ferida i dues naus calcinades és el resultat de l'incendi que aquest dilluns va afectar l'empresa de fabricació de maquinària industrial R3M Reciclatge, situada al polígon la Torre de Martorell. Segons l'Ajuntament i els serveis d'emergència, l'afectat és un treballador de la fàbrica, veí del mateix municipi, que va patir cremades lleus als avantbraços i ha inhalat fum. Va ser traslladat a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

Els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat el foc cap a les 5 de la tarda. L'avís s'havia produït minuts després d'1/4 de 12 del migdia al número 29 del carrer Joaquim de Barnola i Bassols i tretze dotacions dels Bombers s'hi van desplaçar per extingir les flames i evitar que aquestes es propaguessin a les naus dels voltants que, per precaució, es van evacuar.

El foc, que va afectar dues naus de la mateixa empresa, es va desenvolupar a l'interior d'una d'elles, que ha cremat per complet, on hi havia plàstics, para-xocs i camions buits.