Bàsquet

La Lliga Endesa 24-25 començarà el 28 de setembre i acabarà com a molt tard el 30 de juny

L'ACB ha anunciat aquest dimarts les dates de la lliga regular, la Supercopa Endesa, la Copa del Rei i els play-off

El Reial Madrid, aixecant el trofeu de campió de la Liga Endesa 23-24

El Reial Madrid, aixecant el trofeu de campió de la Liga Endesa 23-24 / ARXIU/EMILIO COBOS/ACB PHOTO

EP

La Fase Regular de la Lliga Endesa 2024-2025 començarà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre i acabarà, com a molt tard, el 30 de juny, segons ha confirmat aquest dimarts l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB).

La temporada al bàsquet estatal arrencarà oficialment amb la disputa a Múrcia de la Supercopa Endesa amb el Reial Madrid, l'Unicaja, l'UCAM Múrcia i el Barça. Serà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre i una setmana després serà quan se celebri la primera de les 34 jornades de la Fase Regular que té previst concloure el 29 i el 30 de maig.

La Copa del Rei, del 13 al 16 de febrer

Entremig, es durà a terme a Las Palmas de Gran Canària la Copa del Rei, que reunirà els vuit millors classificats de la primera volta de la competició estatal entre el 13 i 16 de febrer al Gran Canària Arena.

El play-off, a partir del 2 de juny

Després de la conclusió de la Fase Regular, començarà el play-off pel títol amb els vuit primers classificats que es desenvoluparà pràcticament a continuació, des del 2 de juny fins, com a màxim, el 30 de juny, en el cas de cinquè partit a les semifinals i la final.