Bàsquet/Lliga de Campions

El Baxi començarà i acabarà a casa la primera fase de la Champions

Els manresans jugaran el primer partit el 2 d'octubre contra un rival per determinar i acabaran el 17 de desembre a casa contra el Derthona italià

Dani Pérez en l'últim debut europeu del Baxi, un triomf a Llemotges

Dani Pérez en l'últim debut europeu del Baxi, un triomf a Llemotges / FIBA Europa

Jordi Agut

Jordi Agut

El Baxi Manresa començarà al Nou Congost i acabarà també a casa la seva trajectòria a la primera fase de la Lliga de Campions de la FIBA d'aquesta temporada. El mateix club ha donat a conèixer aquest dimarts el calendari de partits, just una setmana després del sorteig de la composició de grups, que el va situar amb el Niners Chemnitz alemany, el Bertram Yachts Derthona Tortona italià i un rival que ha de procedir de la fase prèvia.

D'aquesta manera, el dimecres 2 d'octubre el partit a casa serà conta l'adversari encara desconegut. Sortirà d'una fase prèvia de sis equips entre els quals els màxims favorits són el Benfica portuguès i el Friburg suís. Els altres equips d'aquesta banda del quadre, que han de disputar les eliminatòries anteriors per enfrontar-se a aquests dos equips, són el Risli búlgar, el Nokia Finlandès, el Sabah azerbadjanès i el Norrköping suec. El duel serà a les 20.45 hores

El segon partit, el primer desplaçament, serà a la pista del Derthona Baskets Tortona italià el 15 d'octubre a les 20.30 hores. Es tancarà la primera fase a casa contra el Niners Chemnitz alemany, el 30 d'octubre a les 20.45 hores.

Primera volta del grup G

Primera volta del grup G / Baxi Manresa

Pel que fa a la segona volta, arrenca el 12 de novembre, a les 8 del vespre, a la pista dels alemanys. Segueix el 10 de desembre al fora, al camp de l'equip per decidir i s'acabarà el 17 de desembre, a les 20.30 hores, a casa davant dels transalpins.

Segona volta del grup G

Segona volta del grup G / Baxi Manresa