El Bàsquet Manresa mini masculí arriba fins als quarts de final del Campionat d'Espanya

L'equip bagenc supera la primera fase i els vuitens però és eliminat pel València Basket (141-104) en l'avantpenúltima ronda de la competició que es disputa a Còrdova

Els jugadors i tècnics del mini del Manresa, durant un temps mort

Els jugadors i tècnics del mini del Manresa, durant un temps mort / Bàsquet Manresa

Redacció

El Bàsquet Manresa mini masculí ha arribat fins als quarts de final del Campionat d'Espanya de la categoria que es juga aquests dies a Còrdova. El conjunt bagenc va passar com a líder una primera fase en què va aconseguir tres victòries i també va superar els vuitens de final, però ha caigut eliminat en els quarts contra el potent València Basket per 141-104,

Arnau Llobet, amb 20 punts i 20 de valoració, ha obtingut les millors xifres ofensives dels bagencs en un partit en què les distàncies ja s'han marcat en el primer dels sis períodes (24-7) però en què els manresans han guanyat l'últim (23-26).

Abans, en la primera fase, el Bàsquet Manresa havia derrotat el Renauto Hozono Jairis (71-20), El Olivar (100-79) i l'Ademar Hèrcules (58-91). En l'enfrontament de vuitens de final, va ser molt superior al Yomee Godella per 54-78.