Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip bagenc supera la primera fase i els vuitens però és eliminat pel València Basket (141-104) en l'avantpenúltima ronda de la competició que es disputa a Còrdova

El Bàsquet Manresa mini masculí arriba fins als quarts de final del Campionat d'EspanyaBàsquet Manresa

El Bàsquet Manresa mini masculí ha arribat fins als quarts de final del Campionat d'Espanya de la categoria que es juga aquests dies a Còrdova. El conjunt bagenc va passar com a líder una primera fase en què va aconseguir tres victòries i també va superar els vuitens de final, però ha caigut eliminat en els quarts contra el potent València Basket per 141-104,

Arnau Llobet, amb 20 punts i 20 de valoració, ha obtingut les millors xifres ofensives dels bagencs en un partit en què les distàncies ja s'han marcat en el primer dels sis períodes (24-7) però en què els manresans han guanyat l'últim (23-26).

Abans, en la primera fase, el Bàsquet Manresa havia derrotat el Renauto Hozono Jairis (71-20), El Olivar (100-79) i l'Ademar Hèrcules (58-91). En l'enfrontament de vuitens de final, va ser molt superior al Yomee Godella per 54-78.