Badio ha tancat un acord per fitxar pel València, segons Marca

El club taronja haurà d'arribar també a un pacte econòmic amb el Baxi Manresa

Brancou Badio, durant un partit

Brancou Badio, durant un partit / Esteban Cobos/ACB Photo

Redacció

Brancou Badio jugarà la temporada vinent al València Basket, equip amb qui ha arribat a un acord per dos anys, segons assegura el diari Marca. El jugador senegalès del Baxi Manresa seguiria així els mateixos passos del tècnic Pedro Martínez.

El contracte que ofereix el club taronja a Badio és de dos anys amb dos més d'opcionals. El València, però, haurà d'arribar també a un acord econòmic amb el Baxi i és que, tal com va avançar Regió7, en la renovació del seu contracte, l'estiu del 2022, el senegalès va signar per dos anys però amb una possibilitat unilateral per part del club d'estendre la relació un any més. A causa de l'excel·lent rendiment del jugador, sobretot en l'última temporada, el Bàsquet Manresa farà efectiva aquesta opció que també contempla la quantitat que haurà de pagar l'entitat que vulgui comptar amb l'escorta a partir del curs vinent.

Aquestes clàusules, que no es donen a conèixer en el moment en què s'anuncien els fitxatges i les renovacions, són molt habituals en els contractes que firma el Bàsquet Manresa. De fet, fa poques setmanes el mateix Pedro Martínez va revelar en la prèvia d'un partit que havia signat un 2+2 fa dos anys. En el seu cas, però, les dues parts havien d'estar d'acord per a la continuïtat i si una no ho estava, es podien separar els camins, que tot sembla indicar que és el que passarà ara després de l'oferta rebuda pel tècnic procedent del València.