Sant Fruitós de Bages renova la imatge de les entrades al municipi

L’Ajuntament hi ha instal·lat nous tòtems on destaquen els elements patrimonials locals

Un dels nous tòtems instal·lats en una de les entrades del poble

Un dels nous tòtems instal·lats en una de les entrades del poble / AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS

Redacció

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha finalitzat aquesta setmana els treballs de renovació dels tòtems que donen la benvinguda al municipi. Amb aquesta actuació es pretén millorar i reforçar la imatge del municipi «com a poble modern i atractiu per viure-hi i per fer-hi parada», segons destaquen fonts municipals.

El disseny mostra els elements turístics i patrimonials més destacats com són el Cobert de la Màquina de Batre, la Sagrera, el monestir de Sant Benet de Bages i els gegants Sala i Ricardis, i es destaca la importància del passat agrícola amb la imatge dels camps de conreu.

El disseny també inclou els municipis agermanats amb Sant Fruitós de Bages: Nouna (a Burkina Faso), i Alcalá del Valle, a Cadis.

Aquestes estructures de grans dimensions estan ubicades a les dues entrades al nucli del municipi, venint de la Rosaleda i de Torroella de Baix i hi ha un tercer element sota la passera de la C-16, al polígon Casanova. Aquests elements ja es trobaven ubicats en aquests mateixos punts, però presentaven molt desgast a causa del pas del temps i un disseny més clàssic.