Cabrianes acull aquest divendres un mercat d’estiu a la fàbrica de Cal Berenguer

L'esdeveniment, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb parades d’artesans, concerts en directe i visites guiades a l’espai fabril

Visita guiada a l'antiga fàbrica de Cal Berenguer de Cabrianes

Visita guiada a l'antiga fàbrica de Cal Berenguer de Cabrianes / Sallent Turisme

Redacció

Cabrianes acollirà aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda, la primera edició del Baixa la tapa summer fest, en el marc de la programació de Gresca a la Fresca de Sallent. L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’espai singular de la fàbrica Cal Berenguer, tindrà parades, concerts, inflables i activitats culturals.

La vetllada començarà a les 7 de la tarda amb visites guiades a la fàbrica de Cal Berenguer, un antic recinte fabril construït l’any 1902 que és un exponent del passat industrial de la població. Durant tot el vespre, al voltant de la fàbrica hi haurà parades amb una vintena d’artesans, que portaran a Cabrianes els seus articles de cosmètica, roba, joies, ceràmica, il·lustracions o formatges, entre altres.

L’esdeveniment gaudirà d’un entorn ambientat en l’estil industrial, gràcies a la col·laboració dels Amics de les Enramades de Sallent, que s’han encarregat de decorar l’espai per a l’ocasió. Per amenitzar la festa, hi haurà inflables per a infants, un espai per menjar i beure i música en directe, a càrrec de Tinajas y su rumbeo, a les 9 del vespre, i Pelat i pelut!, a les 11 de la nit. El final de festa anirà a càrrec del DJ Pitituti.

El Baixa la tapa summer fest compta amb el suport de l'OTP de Cabrianes, l’Associació de Veïns, la fàbrica Berenguer, l’Ajuntament de Sallent, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.