Sallent renova la gespa artificial del camp de futbol

Els treballs s'han començat aquesta setmana i es preveu que estiguin enllestits per a l'inici de temporada

La gespa antiga ja s'ha retirat del camp de futbol de Sallent

La gespa antiga ja s'ha retirat del camp de futbol de Sallent / AJUNTAMENT DE SALLENT

Redacció

Sallent ha posat en marxa aquesta setmana les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal. Els treballs tenen un cost total de 280.000 euros, una xifra que assumeix íntegrament l'Ajuntament.

Segons han concretat fonts municipals, el calendari previst de les obres és d'un mes de durada, amb la previsió d'enllestir els treballs abans de l'inici de la pròxima temporada de futbol. El canvi de gespa es realitza durant l'estiu per entorpir el mínim l'activitat dels més de 400 esportistes que utilitzen les instal·lacions.

Les mateixes fonts han destacat que la substitució de la gespa suposa «un avenç en diferents àmbits. Pel que fa al consum d'aigua, aquest serà menor, ja que la nova gespa reduirà en un 30% el reg automàtic. També suposarà una reducció en un 30% de les emissions de CO₂ per l'eliminació del cautxú».

Les obres de renovació de la gespa han començat aquesta setmana

Les obres de renovació de la gespa han començat aquesta setmana / AJUNTAMENT DE SALLENT

El regidor d'Esports, Marc Prat, ha detallat que una part de l'antiga gespa s'aprofitarà per a la pavimentació de la pista coberta i la pista de petanca, tal com preveu el projecte de transformació de la zona esportiva.