Air China tornarà a oferir el vol directe entre Barcelona i Shanghai a partir del 27 d'agost

L'aerolínia completa la seva recuperació de rutes entre l'aeroport barceloní i Àsia després de la pandèmia

Avió d’Air China que ha fet el primer vol de la ruta entre Barcelona i Pequín

Avió d’Air China que ha fet el primer vol de la ruta entre Barcelona i Pequín / Àlex Recolons

ACN

Air China tornarà a oferir vols directes des de Barcelona fins a Shanghai a partir del 27 d'agost. L'aerolínia operarà la ruta amb tres freqüències setmanals -dimarts, dijous i dissabte- i amb el retorn d'aquest trajecte ha indicat que completarà la seva recuperació de rutes entre l'aeroport barceloní i el continent asiàtic després de la pandèmia. De fet, en el cas de la connexió amb Pequín assegura que fins i tot ja opera amb més capacitat que el 2019.

Els vols entre Barcelona i Shanghai es faran amb un Airbus A350-900, que tenen més de 300 places. El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA) considera que es tracta d'una ruta "estratègica" perquè fomenta la vinculació entre empreses xineses i catalanes.

El vol cap a Shanghai s'enlairarà des de l'aeroport Josep Tarradellas a les 12.40h del migdia per arribar a l'aeroport internacional de Xangai-Pudong a les 6.50h del matí de l'endemà. La ruta de retorn sortirà a les 00.45h de la matinada i aterrarà a la capital catalana a les 8.05h del matí del mateix dia.