L'ANC convoca una manifestació el 13 de juliol per denunciar el "cop d'estat" dels jutges que no apliquen l'amnistia

L'entitat presentarà un recurs d'apel·lació contra l'amnistia a policies investigats per les càrregues de l'1-O

Roda de premsa de l'ANC per presentar la manifestació contra la no aplicació de l'amnistia, amb el cartell darrere els membres del Secretariat Nacional

Roda de premsa de l'ANC per presentar la manifestació contra la no aplicació de l'amnistia, amb el cartell darrere els membres del Secretariat Nacional / ACN/Mariona Puig

Mariona Puig (ACN)

L'ANC ha anunciat la convocatòria d'una manifestació el dissabte 13 de juliol per denunciar el "cop d'estat" dels jutges que no han aplicat la llei d'amnistia. En una roda de premsa l'entitat ha explicat que el dia 13 a les 5 de la tarda es concentraran a la plaça Urquinaona de Barcelona amb el lema 'Desobeïm els jutges. Independència'.

La mobilització recorrerà la Via Laietana fins a la plaça Sant Jaume. Allà, l'entitat vol aprofitar per demanar al Govern i als partits independentistes que "s'enfrontin" al govern espanyol i el forcin a oposar-se a "les maniobres d'una judicatura en rebel·lia".

Paral·lelament, l'ANC té previst presentar un recurs d'apel·lació contra l'amnistia a policies nacionals investigats per les càrregues de l'1-O.