La comunitat islàmica de Manresa es mobilitza pel terratrèmol

Es farà un enviament de diners per a les famílies afectades de membres de l'agrupació

Reunió de la comunitat islàmica de Manresa, avui a 2/4 de 9 del vespre

Reunió de la comunitat islàmica de Manresa, avui a 2/4 de 9 del vespre / Helena Carbonell

Helena Carbonell

Helena Carbonell

Els membres de la comunitat islàmica de Manresa estan conmoguts pel terratrèmol que va tenir lloc divendres a la nit al Marroc. Per aquest motiu, s'ha demanat als membres que tinguin familiars que estiguin en la zona afectada que es posin en contacte amb el president per tal de coordinar un enviament de diners.

El president, Noureddine El Benadi Ben Masoud, ha comunicat el missatge aquest vespre, just després d'acabar les oracions a la mesquita al Fath. Explica que la comunitat està formada per un 6.000 membres, però no tots van a la mesquita. "Avui hem difós el missatge perquè arribi a totes les famílies que puguin estar afectades".

Calcula que entre demà i passat es farà la recaudació i a partir de llavors, es gestionarà l'enviament. El Benadi ha remarcat que volen que no hi hagi intermediaris, ha dit que "ho hem de fer de manera directa per tal que els diners arribin on han d'arribar". També ha destacat que "l'ajuda serà purament econòmica perquè és el més senzill i ràpid de coordinar".

Subscriu-te per seguir llegint