Detenen per anar begut i drogat el conductor de l'autocar que va sortir-se de la via als Prats de Rei

L'home, de 55 anys, que va acabar estavellant el vehicle contra un arbre i va deixar cinc ferits, va donar una taxa d'alcohol de 0,43 mg/l

Imatge del vehicle accidentat

Imatge del vehicle accidentat / ACN

Redacció/ACN

Els Mossos van detenir el conductor de l'autobús que va sortir-se de la via i va deixar cinc ferits als Prats de Rei aquest dilluns. Els agents van arrestar a conseqüència de l'incident un home de 55 anys per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. Cinc persones van resultar ferides després que l'autocar topés contra un arbre, al quilòmetre 42,8 de la carretera C-1412a. Es tractava d'una línia d'autocar regular que anava de Barcelona a Andorra.

L'avís es va rebre pel volts de les 10 h d'aquest dilluns quan es va tenir coneixement d'un autocar que s'havia sortit de la via al punt quilomètric 42,8 de la C-1412a. Segons les últimes dades, al vehicle anaven 9 ocupants, dels quals cinc passatgers van patir ferides lleus i la resta van resultar il·lesos, entre ells també el conductor. L'home va donar positiu en el test de drogues i també va donar una taxa d'alcohol de 0,43 mg/l. Per tot plegat, va ser denunciat penalment i detingut.