Concert emmarcat a l'(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles

Concert en col·laboració amb FEM Jazz! Festival d’Emergències Musicals de Banyoles

La seva fusió de música jamaicana dels seixanta i diferents estils de música negra com el jazz o el soul, ha portat a The Gramophone Allstars Big Band a esdevenir una autèntica referència musical a casa nostra. Des del seu naixement l’any 2008, la banda ha publicat sis àlbums i ha actuat pels principals festivals, sales i festes del país.

Enguany tornen al mateix escenari que els va acollir l’any 2015, però amb un nou disc sota el braç: Call Your Friends (Bankrobber, 2023). Un projecte que a l’(a)phònica descobrirem amb les veus de Marta Garrett i Isa Miralles i les col·laboracions especials de Saphie Wells, Edna Sey i Rodrigo Laviña!

Marta Garrett i Isa Miralles, veus / Saphie Wells, Edna Sey i Rodrigo Laviña, veus (col·laboracions especials) / Lluc Casares, saxo alt / Genís Bou i Pau Vidal, saxo tenor i flauta / Pere Miró, saxo baríton / Raül Gallego, Oriol Vallès i Pep Tarradas, trompeta / Albert Costa i Sidru Palmada, trombó / Adrià Plana, guitarra / Eloi Escudé, piano i teclats / Tito Bonacera, baix / Xoan Sánchez, percussió / Aleix Bou, bateria

Lloc: Juanola La Muralla