Neus Masdeu homenatja Carles Santos en una peça itinerant que recorrerà els carrers de Ciutat Vella en el marc de la Festa Major del barri de La Ribera, Sant Pere i Santa Caterina.

La Festa del Llagostí és una coproducció del Centre de les Arts Lliures i el Museu de la Música de Barcelona, que forma part del programa Creació i Museus de l’ICUB.

Gresca, revetlla, tiberi i ballarugues. El pròxim 29 de juny la Fundació Brossa acull La Festa del Llagostí, una peça itinerant creada per l’artista Neus Masdeu per homenatjar el músic Carles Santos. La proposta, que forma part del programa Creació i Museus impulsat per l’ICUB en el marc del Festival Grec 2024, és el resultat d’una investigació al voltant del llegat del músic i, més específicament, de la seva relació amb el menjar, el món mariner i la cultura popular.

La proposta es formalitza com un passacarrer amb música, capgrossos i elements festius i acaba amb un àpat col·lectiu a la terrassa del Centre de les Arts Lliures, amb el llagostí com a protagonista.

La Festa del Llagostí forma part de la programació Primavera Santos, una iniciativa del Centre de les Arts Lliures que celebra l’obra polièdrica de Santos i la projecta en l’actualitat. Dissabte 29 de juny a les 12 h, i dins del programa d’activitats de la Festa Major del barri de La Ribera, Sant Pere i Santa Caterina, aquesta peça itinerant recorrerà els carrers del Born fins a arribar a la Fundació Brossa.

Intèrprets: Lara Brown, Estel Boada, Sílvia Galí i Neus Masdeu.

Imaginari visual: Olga Capdevila

Coreografia: Elena Carvajal

Construcció de capgrossos: Neus Masdeu

Equip de cuina: Elena Carvajal, Josep Masdeu i Neus Masdeu